Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Apollo Tour SRL
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur, cazare Republica Dominicana
1340 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
8 Nopti de cazare in regim AI in hotel Gran Oasis Punta Cana 5*****, transfer apt.-hot-apt., asistenta in limba romana in hotel, zbor Bucuresti-Milano-La Romana si retur, cu toate taxele incluse.

Hotelul se afla in partea estica a plajei, in portiunea protejata de bariera de corali si inconjurat de o gradina tropicala.

Este la cateva minute de Fishing Yacht Club, de terenul de golf si la 20 minute de aeroportul international din Punta Cana.

Camerele , majoritatea cu vedere la mare, sunt dótate cu : terasa sau balcón, baie completa cu uscator de par, telefon direct, aer conditionat, tv-cablu, mini-bar, cafetiera, safe si 2 paturi King sau queen size.

Dispune de 3 restaurante a la carte si unul cu servire in sistem bufet, snack bar, splash bar, bar la piscina si altul pe plaja, disco, Piano & Cigar’s bar.

All inclusive cuprinde: tóate mesele, tóate bauturile si tóate sporturile (fara motor).

Activitati: polo si aerobica , snorkelling, windsurf, catamarán si caiace, piscina cu jacuzzi, tenis de masa, calarie, scufundari, centru spa ( sauna, jacuzzi, masaj, gym); petreceri pe plaja, casino.
Din Gura in Gura
Alte Produse